Horoscop saptamanal si zilnic


27 DECEMBRIE - 2 IANUARIE

SOARELE ÎN CAPRICORN

MARTE RETROGRAD

MERCUR RETROGRAD DIN 27 DECEMBRIE

LUNĂ PLINĂ PE 31 DECEMBRIE, ÎN RAC

BERBEC

Duminică şi Luni Berbecii pot primi un cadou, bani sau un premiu. Îndeosebi ziua de Luni va fi favorabilă, chiar dacă şi Duminică, pe 27 se vor gândi mult la probleme de servici. Din 29 mulţi dintre ei vor merge într-o călătoroie scurtă, desigur, pricinuită de petrecerea Anului Nou, la nişte prieteni, vecini sau rudenii apropiate. E mai favorabilă în acest sens ziua 29, decât 30. Ultima zi a anului nu este prea favorabilă, nici sănătăţii, nici vizitelor; se recomandă precauţie îndeosebi femeilor Berbec. în aceeaşi zi poate apărea o ceartă trecătoare. O zi tensionată este şi 2 Ianuarie. Unii Berbeci vor avea tendinţa să se întoarcă la un fost partener, respectiv să se întâlnească cu un iubit/ o iubită cu care nu s-au mai văzut de ceva timp.

TAUR

Pregătirile casei le vor cauza o stare de stres, mai ales în prima parte a săptămânii. Pot să replanifice cu o zi mai devreme sau mai târziu o plecare. Ziua de 31 pentru Tauri nu este favorabilă călătoriilor. În aceeaşi zi poate apărea o ceartă cu o femeie. Finele anului îi găseşte pe Tauri cu o situaţie stabilă pe plan profesional, chiar dacă încă există un blocaj, o întârziere în promovare sau în mărirea de salariu. Situaţia materială va fi favorabilă. Luni, 28, mulţi dintre ei vor primi o veste bună.

GEMENI

Mercur retrograd le va aduce Gemenilor în următoarele trei 21 de zile şansa de a rezolva problemele de comunicare cu partenerul, unele acte financiare, în care vor fi implicaţi ei sau partenerul. Mulţi dintre Gemeni se vor afla în săptămâna viitoare întrâun loc în care au fost şi mai de mult. De asemeni vor acorda atenţie asupra unui scop mai vechi, posibil de gen profesional sau financiar, pe care se gândesc să îl finalizeze. Gemenii ar fi bine să fie atenţi la administrarea banilor, inclusiv în 31 Decembrie. Pe 30 Decembrie şi pe 2 Ianuarie poate să apară stres sau probleme cu sănătatea. În unele cazuri pot apărea probleme cu maşina, de exemplu pe 2 Ianuarie. În aceeaşi zi li se recomandă şi prudenţă la condus.

RAC

Chiar dacă situaţia financiară nu va fi cea mai favorabilă, iar ratele le vor crea puţin stres în plus, Racii vor primi nişte bănuţi. Posibilitatea este şi o sursă neşteptată, de exemplu pe 30. Aceasta este o zi când Racii şi partenerii lor pot primi nişte bani, dar pot să şi rezolve o situaţie mai veche de ordin material. Atenţie la sănătate pe 31, mai ales femeile Rac. De anul Nou Racii se vor afla în centrul atenţiei. Simţul umorului şi buna dispoziţie nu îi vor ocoli.

LEU

Începutul săptămânii viitoare le vor aduce veşti bune pe plan profesional şi bani, dar şi apreciere din partea colegilor şi şefilor, chiar dacă Leii sunt ei înşişi managerii ideali. Luni şi Marţi vor avea un bilanţ mulţumitor al activităţii profesionale şi mulţi dintre Lei îşi vor putea împlini o dorinţă chiar la acest final de an. Leii vor fi liniştiţi că şi-au atins obiective importante, inclusiv pe plan relaţional. Pe 30, mai ales în a doua parte a zilei şi în noaptea de 30 spre 31 nu se recomandă călătorii. Pe 31 Decembrie şi pe 2 Ianuarie sănătatea va fi sensibilă, de aceea nu este bine să abuzeze de mâncare şi băutură.

FECIOARA

Situaţia financiară nu va fi cea mai bună în săptămâna viitoare, de aceea, acolo unde există datorii mai vechi, acestea vor putea crea un blocaj pentru unele achiziţii dorite la acest final de an. Dorinţa unor achiziţii importante confruntă o amânare. Prudenţă şi la sănătate, mai ales unde coloana vertebrală, tensiunea arterială şi sistemul nervos sunt mai sensibile. O relaţie stabilă poate avea o perioadă cu ceartă sau cu stres, însă acolo unde este cazul unor relaţii noi, situaţia se menţine dinamică. Unii nativi vor întâlni neaşteptat un nou partener.

BALANŢĂ

Probabil că Balanţele vor reuşi să evite o ceartă cu partenerul, deoarece unii nativi se vor despărţi de parteneri chiar la acest final de an. De Marţi, încolo, sănătatea poate fi mai sensibilă. Pe plan familial Balanţele vor avea o săptămână favorabilă. Vor dori şi vor avea vizite şi se vor înconjura de prieteni. În multe cazuri va fi vorba şi de începutul unui credit privind o locuinţă, în altele, de rezolvarea unei situaţii locative. Atenţie la sănătatea unei persoane din familie, de gen masculin.

SCORPION

Celor care lucrează pe autoturisme, în construcţii sau într-un domeniu tehnic li se recomandă prudenţă, respectiv protecţie. Şi Scorpionii vor avea o săptămână favorabilă pe plan familial şi şansa de a rezolva o chestiune imobiliară sau locativă. Vor sosi nişte bani, cel târziu Miercuri.
Pe 30 şi pe 31 nu prea sunt condiţii favorabile călătoriilor. Pentru parteneri banii vor veni până Marţi. În 2 Ianuarie vor fi cazuri în care Scorpionii vor lucra.

SĂGETĂTORI

A început o perioadă de patru săptămâni favorabilă financiar, mai favorabilă decât ultimele două luni. Şi din punct de vedere profesional vor apare unele veşti bune. În săptămâna viitoare unii Săgetători vor rezolva o problemă legată de autoturism, de legislaâie rutieră sau pur şi simplu de asigurarea auto. În dragoste va fi o săptămână favorabilă. Pe 27, 30 şi 31 se recomandă prudenţă la sănătate.

CAPRICORN

Pentru Capricorni, domeniul financiar va fi cel mai important şi cel mai satisfăcător în săptămâna viitoare. Pot sosi nişte bani, chiar din două surse de venit, de exemplu de la servici şi o primă sau nişte bani,întârziaţi, aşteptaţi de mai mult timp. Următoarele zile le avantajează şi munca. Şi în cazul lor va fi o situaţie favorabilă în privinţa unui autoturism. Câţiva Capricorni îşi vor cumpăra o nouă maşină sau vor reuşi să finalizetze ratele la o maşină sau la un calculator. Pe plan relaţional este o săptămână obişnuită. Cea mai favorabilă va fi ziua de Luni, mai puţin Joi.

VĂRSĂTOR

Vor găsi la final de an sau primele zile ale anului viitor o oportunitate profesională, o şansă de a câştiga bani. Unor Vărsători li se vor restitui bani. Sănătatea celor care au probleme cu gambele şi circulaţia periferică poate fi afectată. De asemenea, sănătatea partenerilor va fi mai ensibilă. Unii Vărsători vor rezolva nişte acte, prin care vor ieşi din nişte restricţii de ordin financiar. Părinţilor Vărsători li se recomandă o mai bună supraveghere asupra sănătăţii acestora.

PEŞTII

Se vor simţi mai optimişti decât de obicei şi vor da dovadă de simţul umorului. Vor străluci între prieteni. Chiar la începutul săptămâni pot sosi nişte bani de la distanţă, chiar din străinătate, prin Card sau alt sistem de plată. Situaţia lor directă financiară nu este cea mai bună şi unii Peşti vor regreta nişte bani pe care mai de mult i-au oferit cuiva apropiat. Ori nu i-au mai primit, ori nu i-au mai vrut ei înapoi. La servici pot apărea unele probleme, chiar un anumit blocaj sau o amânare. Cei implicaţi în afaceri vor avea de furcă datorită unor acte financiare, de natură fiscală. Un bilanţ poate fi blocat sau amânat.