Astrologul de Servici

Ma numesc Dumitru Paraschiv si sunt astrologul dumneavoastra, de mai multi ani. Dupa mii de astrograme efectuate si peste 100 de emisiuni TV realizate la posturile centrale de televiziune Antena 1, OTV, Favorit TV, DDTV, Euforia TV si la postul local TVS, dupa anticiparea in detaliu, pana la scor, a zeci de evenimente politice , dupa nenumarate sedinte de Tarot, Cartomantie si Numerologie, si un studiu pasionat in domeniul ezoteric, dar si un doctorat in stiinte umaniste, imi dau seama ca aceste stiinte ajuta fundamental la cunoasterea omului, la succesul sau in viata, la rezolvarea si evitarea multor probleme, la reusita financiara si constientizarea sanselor si succesului, la evolutie spirituala, care se proiecteaza pe toate planurile, la oportunitati, relatii si clarificarea situatiilor.Dumitru_Paraschiv_poza.jpg
Am inceput sa studiez Ezoterismul acum peste 12 ani.
Din 2007 sunt conferentiar pe teme de Astrologie, Numerologie si Astronumerologie.

Va oferim pe acest site
CONSILIERE PROFESIONISTA GRATUITA SI CU PLATA
Bine ati venit pe site-ul www.astroconsult.ro, unde vreau sa va regasiti si sa gasiti articole de interes.
Aici gasiti consultanta gratuita online si consiliere cu plata, profesionista si la pret avantajos, pe care pot sa o acord celor interesati, in Astrologie predictiva, natala, karmica, financiara, bancara sau de afaceri, pentru cetateni si pentru firme; deschid Cartea de Tarot si Cartile tiganesti, frantuzesti si unguresti pentru diverse probleme si situatii ale vietii. De asemenea, sedintele de Numerologie si Astronumerologie vin cu detalii importante pentru cei interesati. Pentru consiliere personala, detalii aici.
Pretul unei sedinte prin telefon este 40 Ron si dureaza maxim 20 de minute, pentru o singura persoana. Cei care suna pentru prima oara au dreptul si la o consiliere gratuita in numerologie, oferita de catre acelasi specialist.
Celor interesati le ofer lectii de Astrologie natala si karmica, precum si de Numerologie.

Dumitru Paraschiv