Horoscop 2010

HOROSCOP 2010

Dumitru Paraschiv este astrologul care s-a făcut remarcat publicând, sub proprie semnătură zeci de predicţii social-politice, economice şi financiare care s-au împlinit, predicţii în detaliu subliniind rezultatele tuturor alegerilor generale care au existat începând cu anul 2007, inclusiv al celor recente, alegerea primarului Oprescu, alegerea primarilor Oradiei, criza leului din toamna anului 2008, rezultatele referendumului din mai, 2007 şi multe altele. Zecile de predicţii pot fi accestate în original de pe site-ul propriu, www.astroconsult.ro. În anul 2008 a realizat în direct aproape 100 de emisiuni pentru postul Antena 1 şi alte posturi centrale, iar din iunie 2009 este realizatorul Horoscopului saptamânal la un post local de televiziune. Dumitru Paraschiv este specialist în astrograme individuale, astrologie medicală şi financiară, în numerologie, Tarot şi cartomanţie şi conferenţiar pe teme ezoterice. Doctor în ştiinţe umaniste şi absolvent al Facultăţii de muzică din Oradea, Dumitru Paraschiv este şi un tânăr compozitor şi textier, aşa cum reiese din site-ul www.compoziţiimuzicale.ro.

Semnificaţia numerologică a anului universal 2010

Anul 2010 are vibratia inceputurilor pozitive, a reuşiitei prin propriile puteri, a proiectelor, care dacă se bazeaza pe originalitate si resurse independente sau, mă rog, mai putin pe bani indirecti, au sorţi de reuşită, şansă şi spor. Parteneriatele în care asociaţii se vor baza pe realitate, stabilitate si respectarea legii, vor avea şanse. Intenţia va fi foarte importantă în anul 2010, avantajând creativitatea. Oamenii vor trebui să ştie ce vor cu adevărat şi să aibă încredere în ei, înainte de a începe ceva. Asta poate să aducă spor, reuşită şi realizări stabile. Oscilaţiile şi neîncrederea în sine vor face ravagii. Cei cu personalitate puternică, liber arbitru şi dorinţa de a progresa şi de a se adapta vor avea de câştigat. Cei foarte încăpăţânaţi şi negativişti nu vor fi avantajati. Cuvintele cheie pentru anul 2010 vor fi: ambiţia, adaptarea, intuiţia, personalitatea, evoluţia şi creativitatea. Acesta va fi anul universal 2010.

Reforma astrală va fi subliniată de tranzitul planetei Saturn prin Balanţă, tranzit care a început recent si care va dura până în pragul anului 2012

Saturn in Balanţă, acolo unde va fi pentru aproximativ doi ani de acum in colo, va adduce o serie de reforme legislative, administrative si contractuale. În mai multe ţari se va reorganiza Parlamentul, iar administraţiile locale vor cunoaşte o simplificare a ierarhiei şi relaţiei cu publicul. În Romania, în anul 2010 numărul divorţurilor va creşte. Dacă atât timp cât s-a aflat în Fecioară, Saturn a reformat sistemul economic si financiar-bancar, prabuşind iluzia speculei şi preţurilor nejustificate, reformând sistemul de creditări si sistemul economic în general, Saturn în Balanţă va reforma contractele şi legislaţia. Saturn alungă iluzia din locul în care trebuie să domine realitatea şi raţiunea. Efectele lui Saturn în Balanţă vor fi la fel de importante în plan legislativ, în domeniile juridic şi contractual, pe cât au fost în plan economic, pe timpul recentului tranzit în Fecioară. Spre exemplu, numărul divorţurilor va creşte, concomitent cu scăderea numărului de noi contracte de căsătorie, iar asta nu doar în România. Oamenii vor învăţa, că actele de căsătorie nu trebuiesc făcute doar de dragul unor simple hârtii. Căsătoria nu trebuie făcută nici din ambiţie si nici pentru fala nunţii, ori din interes material. Căsătoria, care este un contract, nu trebuie făcută dacă nu trebuie făcută. Actele nu garantează şi nu înlocuiesc dragostea, compatibilitatea, comunicarea, adică înţelegerea în cuplu. Relaţia nu înseamnă acte, iar, aşa cum spunea un înţelept, „dragostea nu e un contract”. Un alt exemplu va fi reforma în instituţiile de justiţie, proces care nu se va finaliza nici mâine şi nici peste două luni. El va aduce multe bătăi de cap până în octombrie 2010, după care situaţia va urca, încet, spre stabilitate, iar definitivarea acestui proces important, odată cu cel legislativ, se va realiza spre finele anului 2011.

De asemenea, Saturn în Balanţă atrage atenţia asupra descoperirii unor ilegalitati, săvârşite încă de acum cel puţin doi ani si asupra eşecului “ingineriilor financiare” care au dus la falimentul global din a doua parte a anului 2008, precum şi eşecul tendinţelor de repetare a unor asemenea ‘’inginerii’’, după cum s-a văzut şi la mijlocul, respectiv în a doua parte a anului 2009. De asemenea, mai multe ilegalităţi imobiliare, inclusiv la scară mare, vor fi date în vileag, chiar de la începutul anului 2010, unele fiind foarte vechi. Acest aspect este subliniat şi de cuadratura dintre Saturn în Balanţă, semnul Justiţiei şi Pluto în Capricorn, semn de Pământ. Situaţia imobiliară nu va cunoaşte o restructurare majoră în sens pozitiv. Întârzieri datorate încăpăţânării şi neadaptării la cerinţele astrale de evoluţie. Stagnarea şi regresul impun blocaje. Cam aceleaşi principii retrograde, de neadaptare intenţionată, întârzie şi şi o mai bună evoluţie a sistemului bancar. Încă nu s-a înţeles pe deplin lecţia din anul 2008.

BERBEC

Obiectivul numărul unu va fi cariera. Nu va exista aici un aspect stabil, dar cariera şi vocaţia vor fi avantajate. Schimbări în privinţa profesional-vocaţională vor exista în mod favorabil, însă vor fi mai greu de făcut în primele luni ale anului. Până spre mijlocul lui martie Berbecii nu vor primi răspunsuri favorabile aşteptărilor pe acest plan. Va fi o perioadă de reevaluare, de rezolvare a unor acte de muncă, iar această întârziere va pune la încercare răbdarea şi aşa sensibilă a berbecilor, de aceea la începutul anului stările de nervozitate vor fi mai accentuate decât de obicei. Berbecii vor trebui să îşi canalizeze energia, de care nu duc lipsă, cât mai pozitiv, să fie mai răbdători şi mai organizaţi. Va fi nevoie de toate acestea pentru perioada care va urma. Berbecii care au meserii vocaţionale vor avea succes. Cei care prestează în domeniile economic şi financiar-bancar, de asemenea.

Viaţa relaţională va fi cea care va cunoaşte încercări în anul viitor. Aici vor exista transformări. Mulţi berbeci vor fi în pragul divorţului, alţii chiar vor divorţa în urma unor probleme mai vechi. Despărţirea va fi una din soluţiile de rezolvare a problemelor relaţionale, însă mai există şi o altă soluţie, aceea ca fiecare partener să facă schimbări în propriul temperament, de dragul celuilalt şi al relaţiei în sine. Nu este un an toocmai favorabil pentru căsătorii în cazul Berbecilor. Aceşti nativi vor trebui să fie atenţi la actele contractuale pe care le semnează şi la negocierile în care vor fi implicaţi. Cel puţin în prima parte a anului pot apărea probleme cu un asociat sau cu un şef. Sănătatea va fi stabilă, mai puţin în primele trei luni ale anului.

TAUR

Unii vor călători în străinătate chiar la începutul anului.
Domeniul vieţii care le va capta cel mai mult energia va fi căminul, respectiv imobilul, în sine şi familia. Naşterea unui copil, întemeierea unui cămin, mutarea într-o nouă locuinţă vor fi preocupările cele mai importante din punct de vedere personal, cu dăruirea binecunoscută şi afectivitatea pe care Taurii o au.

Pe plan profesional va exista instabilitate. Probleme mai vechi, culminând cu pierderea locului de muncă, în unele cazuri, va duce, de voie, de nevoie, la schimbarea serviciului, nu neapărat şi a carierei. Vor avea probleme şi Taurii care lucrează în străinătate, tot în privinţa serviciului, respectiv găsirii unui nou loc de muncă. O şansă trecătoare, dar care nu trebuie evitată va fi în luna ianuarie.

Apar probleme din partea unor rudenii. Cauzele pot fi legate de bârfe, bani din familie sau moştenire. Discreţia îi va ajuta pe Tauri în rezolvarea multor chestiuni şi în atingerea obiectivelor. Se recomandă discreţia, chiar secretul asupra vieţii lor personale, în raport cu unii prieteni şi membri ai familiei.

Este bine să fie prudenţi la actele auto şi la condus.
Mulţi tauri trecuţi de 27 de ani vor începe o (nouă) facultate şi studii postuniversitare. Cei care au interrupt facultatea, dintr-un motiv sau altul, vor relua studiul. Evoluţia spirituală va fi scopul cel mai important, care poate să îi ajute pe mulţi Tauri şi să îi scoată din impas, iar această evoluţie nu are legătură nici cu spaima şi nici cu superstiţiile. Taurii care lucrează în domeniile diplomatic, juridic, în dreptul comercial, în management şi domenii administrative pot întâmpina probleme în muncă, însă din luna August lucrurile tind spre stabilitate.

În privinţa sănătăţii pot apărea probleme cu dantura, spatele, rinichii şi căile respiratorii. Cei sensibili pot întâmpina alergii ale căilor respiratorii mijlocii.

GEMENI

Vor fi avantajaţi pe plan financiar, în special prin partenerii lor, prin bani indirecţi sau o a doua sursă de venit, care există deja sau poate să apară pentru mulţi dintre ei pe parcursul anului. Situaţia personală financiară a Gemenilor va fi avantajată în mod direct începând din luna August.

Va fi un an al reuşitei în carieră, al promovării şi unor proiecte profesionale comune reuşite. Gemenii se vor simţi în cea mai bună formă la locul de muncă. Vor apărea oportunităţi la distanţă, respectiv în străinătate. Altă reuşită va fi pe planul studiilor, dezvoltării spirituale personale, în special pentru cei care studiază ezoterismul, dreptul, dreptul comercial, legislaţia bancară, relaţiile internaţionale, muzica. Unele proiecte personale la care se gândesc Gemenii, mai ales dacă acestea privesc începutul unei afaceri proprii, pot să întârzie pentru mult timp. Relaţia cu propriii copii va fi marcată de unele neînţelegeri. Femeile Gemeni pot avea probleme ale sistemului genital. În anul 2010 pot exista probleme la naştere. Multe femei vor naşte prin cezariană. Celor care sunt însărcinate li se recomandă atenţia cuvenită asupra sănătăţii.

Situaţia relaţională nu va fi dintre cele mai favorabile, iar partenerul de viaţă este predispus la unele probleme de sănătate.

2010 va fi pentru gemeni un an al călătoriilor la distanţe lungi, în străinătate şi în scopuri de cunoaştere. În acest an va spori semnificativ cunoaşterea Gemenilor, iar aceştia vor avea şi sprijinul câtorva prieteni apropiaţi.

RAC

Racii se vor confrunta cu diverse probleme personale. Vor fi în expectativă, vor aştepta sfaturi şi soluţii de la alţii, dar cei care îi pot ajuta cei mai mult vor fi ei înşisi. O stare de pesimism, amplificată în mod artificial, le va produce o situaţie emoţională negativă în primul semestru al anului. Vor apare câteva neplăceri legate de sănătate în aceeaşi perioadă. Se pot manifesta patologii ale sistemului neuro-vegetativ, prin peristaltisme intestinale, ameţeli sau senzaţii de sufocare, acolo unde există şi afecţiuni ale sistemului endocrin. Le recomandăm Racilor multă exprimare, la modul direct şi obiectiv, atunci când au ceva de spus şi când doresc un răspuns. Asta îi va ajuta şi la o mai bună situaţie a sănătăţii, cum ar fi prevenirea unor afecţiuni tiroidiene şi metabolice.

Alte chestiuni vor fi cele referitoare la cămin. Vor exista probleme privind achiziţia unei locuinţe şi cu creditul pentru locuinţă. Unul din părinţi va avea probleme cu sănătatea şi poate apărea chiar o veste tristă în legătură cu un membru al familiei.

Pe plan professional va fi un an al contractelor şi unei evoluţii pozitive. Perioada martie-mai va fi cea mai avantajoasă.

Începând cu sfârşitul anului şi pe parcursul anului 2011 mulţi raci îşi vor întemeia un cămin, se vor muta în casă nouă sau vor face schimb de locuinţă.

Relaţia va reprezenta pentru Raci principalul obiectiv în anul 2010. Îşi vor consolida relaţia şi se vor căsători.

Pentru Raci, anul 2010 va fi un an în care vor trebui să prindă şansa “din mers” şi “să bată fierul cât e cald”. Atunci când apar oportunităţi, orice întârziere va fi defavorabilă.

LEU

Anul care urmează va fi stabil pe plan relaţional, însă începutul acestuia va fi marcat de o ceartă cu partenerul datorită suspiciunii sau geloziei. Luna ianuarie poate aduce şi probleme trecătoare ale sănătăţii.

Serviciul va fi domeniul prioritar în anul viitor, solicitând multă energie din partea leilor. În lunile ianuarie şi februarie se recomandă să fie atenţi dacă fac călătorii în interes de servici. Din primăvară, pentru tot restul anului va fi pentru Lei şi partenerii lor o perioadă favorabilă pe plan financiar. Celor care sunt implicaţi în afaceri li se recomandă prudenţă la actele pe care le vor semna. Un partener de afaceri le poate crea probleme ascunse. Va exista şi un blocaj contractual, care va fi rezolvat către sfârşitul anului.

În mare parte vor trebui să se descurce pe cont propriu şi să se bazeze doar pe ei înşisi. Se vor simţi mai izolaţi în legătură cu ceilalţi, iar unele rudenii şi unii prieteni îi vor dezamăgi. Pot exista veşti neplăcute de la un frate sau privitoare la acesta.

Sfârşitul anului 2010 îi va face pe Lei să gândească relaţiile interumane într-un mod mai realist şi să aprecieze adevăraţii prieteni. Studiul karmei, al bioenergiei, ştiinţelor ezoterice, medicinei naturiste şi domeniilor neconvenţionale le va fi de folos.
Partenerii de viaţă vor obţine realizări importante şi vor face achiziţii auto şi electrotehnice.

FECIOARA

Va fi anul încercărilor pe plan financiar. Fecioarele ştiu de obicei să îşi chivernisească şi investească banii. Cu atât mai mult, organizarea resurselor financiare va fi factorul principal al stabilităţii personale.

Începând cu luna februarie serviciul va cunoaşte aspectări astrale favorabile şi foarte favorabile pentru tot restul anului. Pentru mulţi nativi Fecioară vom vorbi şi de un nou loc de muncă, acolo unde ei vor reuşi să ofere rezultate foarte bune. Cei care lucrează în domeniile tehnic, electrotehnic, informatic şi al producţiei de maşini vor fi favorizaţi.

Anul 2010 va fi un an benefic pe plan relaţional pentru Fecioare, mulţi nativi având şansa unei căsnicii sau unei relaţii durabile şi stabile. Stabilitatea depinde foarte mult şi de ei înşişi, dearece, aşa cum ştim, Fecioarele sunt foarte cicălitoare, critice, meticuloase, capricioase şi mofturoase, aspect prin care îşi creează de multe ori probleme în viaţa relaţională. Dacă pot să înţeleagă că nimeni nu este perfect şi vor reuşi să aprecieze şi calităţile, nu doar defectele partenerului, atunci anul 2010 poate fi anul unei reuşite importante. Nu în puţine cazuri va fi vorba chiar de întâlnirea sufletului-pereche.

Cu sănătatea pot să apară unele problem chiar la începutul anului, aviz celor care au probleme cu sistemul nervos, metabolismul şi intestinele.

BALANŢA

Cu Saturn în Zodia Balanţei, pot să apară încercări şi problem personale pe parcursul întregului an, însă toate acestea au ca scop corijarea şi evoluţia. Lunile iulie şi august vor fi mai critice, în special pentru sănătate.

Balanţete vor învăţa să fie mai stabile, să aprecieze mai mult echilibrul şi să evite extremele şi oscilaţiile. Au de învăţat o lecţie a stabilităţii, siguranţei şi încrederii în sine, o lecţie a răbdării şi curajului de a privi spre viitor pe termen lung, o lecâie a seriozităţii, punctualităţii şi organizării interioare.

Persoanele extravagante vor avea de pierdut. Vor trebui să înveţe să aprecieze mai mult banii proprii şi să îi cheltuiască cu multă chibzuinţă. Lunile mai, iunie şi prima parte a lui iulie îi vor avantaja pe aceşti nativi în domeniul profesional şi financiar. Tot financiar vor fi favorabile lunile octombrie şi noiembrie. Relaţiile cu familia vor fi prioritare. O persoană apropiată, cu probleme de sănătate va avea nevoie de ajutorul lor.

Balanţele vor schimba mobila şi decorul interior al locuinţei. Nu ne îndoim de reuşită, binecunoscut fiind simţul estetic al acestor nativi.

Unele chestiuni imobiliare vor putea fi rezolvate, chiar dacă nu foarte uşor. Banii nu vor fi îndeajuns pentru achiziţiile visate, dar nici graba poate că nu este bună în această privinţă. Vor veni şi vremuri mai bune.

În lunile mai şi iunie vor apărea călătorii neaşteptate.
Designerii, juristii si muzicienii vor avea un an mai favorabil decât cel precedent.

SCORPION

Actele le vor da bătaie de cap, mai ales cele cumulate, prin amânare, de anul trecut. Vor exista probleme financiare şi cu anumite acte fiscale, respectiv bancare. Şi implicarea în acte imobiliare le va aduce bătăi de cap şi posibile certuri, chiar în aceeaşi perioadă, insă lunile februarie şi martie vor aduce şansele rezolvării acestor probleme.

Certurile mărunte cu unii vecini şi rudenii le vor crea indispoziţii în primele luni ale anului 2010. Un frate va avea probleme de sănătate. Scorpionii vor trebui să fie prudenţi la condusul maşinii în lunile ianuarie şi aprilie.

Pe plan profesional, anul care urmează va aduce reglementarea unui contract de muncă, iar în cazurile în care există probleme contractuale încă din 2009, acestea se vor rezolva printr-un nou loc de muncă. Aprilie şi mai vor aduce în prim-plan aceste chestiuni. Perioadele mai-iunie şi august-septembrie vor aduce bani, stabilitate materială şi îmbunătăţirea situaţiei sociale şi profesionale. Aceleaşi perioade favorizează şi relaţia. Va fi anul când o mare parte dintre Scorpioni se va îndrăgosti în mod neaşteptat, asta putând însemna începutul unei relaţii pasionale, însă nu neapărat de lungă durată.

Faptul că vor cam neglija sănătatea, le poate crea unele probleme, îndeosebi celor cu afecţiuni cronice.

SĂGETĂTOR

Va fi un an al realizărilor stabile pentru nativii acestei zodii. După o perioadă de mai multe luni în care statutul profesional le-a fost ameninţat şi afectat, după atâtea aşteptări pe planul profesional, anul 2010 le va aduce unele rezultate mult aşteptate, cum ar fi siguranţa unui loc de muncă, primele rezultate financiare a cel puţin unui proiect profesional în care s-au angrenat anul trecut, o mai bună evoluţie socială. Cei care şi-au schimbat serviciul în a doua decadă a anului viitor, vor avea rezultate mulţumitoare în anul 2010. Lunile ianuarie, aprilie, iulie şi septembrie vor aduce bani, şi cel târziu în ultimul trimestru al anului viitor va exista şi şansa unei promovări. Perioada 17 ianuarie-28 februarie şi luna august vor aduce călătorii.

În anul 2010 Săgetătorii vor fi predispuşi la probleme cu acte juridice şi acte imobiliare. Mulţi dintre ei pot să fie şi victima unui abuz de încredere sau complicaţiilor cu justiţia. Pentru a evita astfel de probleme, le recomandăm să evite împrumuturile financiare către prieteni şi chemarea pentru a fi giranţi în cazul unui credit imobiliar.

Va fi şi un an în care prietenii se vor cerne. Săgetătorii vor constata că au foarte puţini oameni de încredere în jurul lor. Vor fi dezamăgiţi de unii prieteni şi în privinţa anturajului se vor simţi cam izolaţi. Nu puţini Săgetători îşi vor schimba domiciliul. Pentru unii va apare o şansă neaşteptată de a dobândi o locuinţă. Lunile aprilie, iunie şi iulie vor fi cele mai favorabile pe plan relaţional. Sănătatea va fi în general stabilă. Predispoziţiile patologice se vor referi la metabolism, colon, ficat şi pancreas, în special în prima parte a anului.

CAPRICORN

Începutul anului calendaristic se află în Capricorn. Prima săptămână va fi tensionată, aducând probleme pe plan relaţional şi de sănătate. Lucrurile vor începe să se clarifice din a doua parte a lunii ianuarie, de când va urma o perioada mai favorabilă pe planul rezolvării chestiunilor personale şi pe plan financiar. Prezenţa Nodului Nord în zodia lor va da acestor nativi pe parcursul întregului an şansa atingerii scopului lor în viaţă, a descoperirii sau urmării aşa cum se cuvine a propriului destin, şansa de a lua decizii favorabile, pe care le vor putea aplica în împrejurări favorabile. Pentru mulţi dintre Capricorni anul 2010 va aduce schimbări majore pe plan profesional. Mulţi se confruntă deja cu nişte blocaje în domeniile carierei şi exprimării vocaţiei, iar acestea semnifică necesitatea îndreptării spre altceva sau descoperirea unui nou talent şi punerea lui în practică. Schimbarea locului de muncă sau transformările importante în planul carierei, vor constitui o etapă importantă în viaţa lor. Toate acestea sunt mai importante decât s-ar crede, având în vedere prezenţa lui Pluto- scopul evolutiv şi a Nodului Nord- destinul, scopul în viaţă- chiar în propria zodie. Capricornii ar trebui să îşi îndrepte mai mult atenţia spre fiinţa interioară, iar afirmarea socială le va surâde mai ales către a doua parte a anului, care va reprezenta numai începutul unei stabilizări pe plan social şi profesional, din cadrul unui process de lungă durată.

2010 va fi un an al relaţiei serioase şi stabile pentru Capricorni, dar nu va fi foarte favorabil încheierii unei căsătorii.

VĂRSĂTOR

10, 9, 8… Numără până la unu şi revino ‘’cu picioarele pe pământ’’. Naivitatea, credulitatea, graba şi lipsa pragmatismului nu îi vor avantaja deloc pe Vărsători în anul viitor. Dar când i-a avantajat? Dimpotrivă, le vor crea numai probleme. Pentru primele luni ale anului 2010 semnul Vărsătorului continuă să fie destul de tensionat. Atât conjuncţia Jupiter – Neptun – Kiron, cât şi Luna Neagră, Lilith, se vor afla în această Zodie. Mulţi Vărsători vor înlocui credulitatea cu scepticismul, fapt care nu reprezintă deloc o alegere favorabilă şi care va crea nervozitate. Încrederea în sine, cel puţin în prima parte a anului va fi în scădere, dar optimismul incurabil nu va fi afectat foarte rău. Toate acestea vor veni ca un fel de amendament aplicat nerăbdării şi instabilităţii. Vărsătorii vor avea de învăţat lecţia înţelegerii şi depăşirii unor blocaje interioare şi, nu în ultimul rând, răbdarea şi maturizarea. La finele anului viitor vor simţi o transformare a fiinţei interioare. Ar fi bine, comunicativi cum sunt de obicei, să dea preţ mai mare pe vorbele care le spun şi pe promisiunile pe care le fac. În altă ordine de idei, perioada februarie – octombrie va fi bine aspectată în privinţa banilor. Domeniul financiar va fi cel favorizat atunci. Va fi şi un oarecare spor, iar mulţi îşi vor găsi o nouă sursă de venit, fie că aceasta înseamnă un nou loc de muncă sau nu. Şansa le va surâde Vărsătorilor pe plan financiar şi va exista o oportunitate profesională neaşteptată.

Unii Vărsători vor fi în situaţia întreruperii sau amânării unor studii superioare, iar examenele vor constitui o problemă pe parcursul întregului an. Vor exista, nu în puţine cazuri chestiuni legate de justiţie şi acte juridice. Unii se vor confrunta cu amânarea sau prelungirea unui proces, presupunând bunuri, respectiv bani. Pot avea probleme şi cei care se bazează pe munca în străinătate. Pe plan relaţional situaţia va fi dinamică, chiar de la începutul anului, mai ales pentru femeile Vărsător, care pot trăi chiar la începutul anului începutul unei noi relaţii.

PEŞTII

Cei născuţi în această Zodie vor avea şansa de partea lor. Vor avea success prin nou. Schimbările pe care mulţi dintre ei le-au făcut pe plan personal şi în special profesional in a doua parte a anului 2009, le vor fi de folos. Exerciţiul de adaptare la noi oportuniţi exterioare şi încrederea în propria intuiţie îi vor ajuta pe aceşti nativi în anul 2010, an în care vor mai exista cel puţin două şanse, deocamdată neaşteptate pentru ei. Peştii vor avea oportunitatea atingerii unor obiective, chiar al unui ideal important. Este anul culegerii roadelor şi al găsiri adevăratului scop în viaţă, respectiv al conformării cu acesta, destinul pe care îl vor urma. În prima parte a anului sunt posibile blocaje sau întârzieri pe plan financiar. Acte importante privind casa şi situaţia familială vor trebui rezolvate la începutul anului şi la începutul verii. La sfârşitul lunii februarie, în martie şi în luna iunie sănătatea va fi mai sensibilă. Cei care au probleme ale sistemului uro-genital şi cu sistemul osos pot avea unele neplăceri în a doua parte a anului. În aceste perioade, în special în luna iunie, li se recomandă atenţie la condusul maşinii.

În altă ordine de idei, Peştii îşi vor reorganiza resursele financiare. Unii vor avea probleme privind o moştenire sau un litigiu imobiliar. Pe plan relaţional pot apărea probleme tot din cauza banilor. Situaţia financiară personală a partenerului de viaţă va fi afectată. Realizări profesionale vor apare pe parcursul întregului an. Nativii Peşti vor fi foarte activi. Ei încep anul cu un avânt profesional, fiind foarte solicitaţi la locul de muncă şi dorind ei înşişi să investească multă energie în direcţia serviciului. La sfârşitul lunii ianuarie vor avea de semnat niţte acte de muncă. Mulţi dintre ei şi-au schimbat serviciul în a doua parte a anului 2009, aflandu-se acum pe un plan ascendant din punct de vedere profesional. Lunile februarie, martie, noiembrie si decembrie vor foi norocoase si spornice pe plan financiar si profesional. Va exista o bună colaborare cu personalul din cadrul serviciului. Se recomandă atenţie la suprasolicitare, aceasta le va crea probleme de sănătate. Nu va fi singura cauză a declanşării unor problem pe plan medical. Pot să mai apară probleme ale aparatului renal. Partenerul de viata va fi cel mai implicat in situatia casei si caminului. Tot partenerul va avea si problem din punct de vedere financiar si va fi amenintat cu pierderea locului de munca. Comunicarea cu copiii nu este la parametrii ideali, cel puţin în prima parte a anului. În aceeaşi perioadă va exista şi pericolul amăgirii în privinţa unei afaceri. Perioada ianuarie-mai poate fi subliniată pentru unii peşti printr-o iubire secretă. Altfel, nu este o perioadă favorabilă implicării sentimentale. Viaţa relaţională a peştilor va cunoaşte în anul 2010 perioade de instabilitate, cum ar fi Luna Ianuarie.

Astrolog Dumitru Paraschiv