Horoscop Lunar - Horoscop Gratuit

HOROSCOP DECEMBRIE

SAGETATOR

Cel putin primele trei saptamani ale lunii ofera perspective mai bune, mai favorabile din punct de vedere profesional si financiar decat ultimele patru luni. Incep sa apara zorii unei stabilitati, pe aceste planuri, care se va concretiza in anul viitor. Orice schimbari care au fost demarate in acest an pe plan profesional-financiar sunt foarte favorabile, iar luna Decembrie incepe sa demonstreze acest lucru. Asteptarile rabdarea, cumulate cu initiativele si schimbarile demarate si cu neevitarea oportunitatilor, nu au fost si nu sunt zadarnice. Sta in abilitatile Sagetatorului, ca semn mutabil, sa se "miste", sa nu stagneze si sa evolueze. Sagetatorii nu vor duce lipsa de perspicacitate, nici de idei. Situatia financiara va fi un pic mai buna, iar creativitatea si capacitatea de adaptare le vor aduce sagetatorilor numai beneficii.
Unii vor calatorii in strainatate si vor rezolva cu succes niste acte si chestiuni juridice. Examenele de promovare sunt bine aspectate. Nu putini vor afla vesti bune, privind o promovare profesionala, respectiv salariala, sau de o noua oportunitate de castiga, cu toate problemele financiare care exista la nivel social. Sagetatorii vor avea succes pe planul studiilor si multi dintre ei se vor ocupa de evolutia spirituala. Multi dintre sagetatori se vor simti mai stabili pe plan material decat pana acuma si altii isi vor atinge un obiectiv important, mult dorit, obiectiv in care ii pot sprijini o femeie tanara. Sanatatea va fi in general stabila. Cei care au probleme hepatice sau biliare ar trebui sa fie prudenti in prima parte a lunii.
Va exista o buna intelegere a sagetatorilor cu: Leii, Berbecii, sagetatorii, Pestii, mai putin cu varsatori, scorpionii si capricornii. O luna favorabila pentru sagetatorii bancheri, juristi, avocati, profesori universitari, diplomati, studenti, masteranzi si doctoranzi.
Pe 3, 8 si 10 Decembrie pot aparea probleme relationale sau sau certuri neasteptate. Cateva din zilele favorabile pe plan profesional, personal si financiar sunt: 5, 6, 9, 11, 15, 16, 18 Decembrie.

CAPRICORN

Acesti nativi vor simti nevoia sa se afirme, sa isi asume si aplice deciziile si sa se exprime la momentul oportun si bine ar face. Este favorizata pentru capricorni, pe termen lung, exprimarea personala, este bine sustinut liber arbitru si va exista sansa rezolvarii unor probleme mai vechi, care au intarziat sau au fost amanate. Este o luna a deciziilor si cel putin a unei realizari importante. Scopul in viata pentru Capricorni este foarte bine aspectat si puternic sustinut astral. Capricornii vor fi mai deschisi decat de obicei si multi dintre se vor implica intr-o oportunitate neasteptata, poate si cu sprijinul unui frate, unui vecin sau unui prieten recent. Propria persoana va primi importanta cuvenita. Partenerii capricornilor, cei de viata sau cei de afaceri vor fi avantajati pe plan financiar.
Colaborarile vor fi bune si fructuoase. Introvertirea nu este o alegere buna, iar deschiderea spre discutii si negocieri pot aduce rezultate sigure si pe termen lung.
Capricornii care au si o sursa secundara de venit vor fi avantajati. Nu ar strica sa inceapa sa isi faca niste pozitii financiare, pentru a preintamplina unele posibile blocaje care se anunta pentru mai tarziu. Nu ne facem probleme ca vor reusi, deoarece Capricornii, din cate stim se pricep la economie, economisire si contabilitate. Sanatatea va fi stabila. Viata relationala va cunoaste unele mici probleme intre 8 si 11 decembrie. Cateva din zilele favorabile sunt: 2, 11, 12, 14, 15, 18, 19, 20. Mai putin favorabile, spre exemplu, zilele 10, 13 si 17 Decembrie. In 16 pot aparea probleme tehnice sau auto si nu se recomanda calatorii nici pentru ei, nici pentru partenerii lor. Financiar, 16 este o zi favorabila. Intre 21 si 26 Decembrie va fi o subperioada un pic mai tensionata, pe plan de sanatate, acte, inclusiv financiare si pe plan profesional.

VARSATOR

Pentru varsatori va fi o luna a deciziilor, a importantei alegerii. Se vor simti un pic bruiatzi si tensionati, dar asta le va aduce varsatorilor posibilitatea invatarii lectiei hotararii, a rabdarii, a punctualitatii, respectiv a axarii pe obiective importante si pe termen lung. Multi dintre ei vor deveni suspiciosi, ceea ce nu sta in caracterul lor si, chiar daca in comunicare nu prea ii intrece nimeni, vor invata cum sa aprecieze seriozitatea comunicarii si sa nu se avante in inflatia promisiunilor, sa dea importanta cuvenita vorbelor pe care le spun.
Multi dintre ei vor fi foarte pasionati de studii, in cele mai multe cazuri fiind vorba de studii importante si evolutie spirituala incepute cu cel putin un an inainte, care vor continua si care incep sa le aduca lumina, calauzire, sa le arate o cale pe care trebuie sa mearga in viata, ajutandu-i sa scape e unele probleme mai vechi, sa preintampine altele si sa isi corecteze propriile defecte, sa se inteleaga si sa ii inteleaga mai bine pe altii. Altfel, pot aparea oportunitati profesionale, de obicei in cadrul aceluiasi servici. Schimbarile profesionale sau actele de munca reinnoite in a doua parte a acestui an se dovedesc favorabile. Vor exista niste intarzieri de bani.
Luna Decembrie este luna in care Varsatorii se pot exprima foarte bine pe plan social, luna in care vor fi alaturi de prieteni si in care vor avea sansa atingerii unui obiectiv. Va fi o luna favorabila relational. Va exista o buna intelegere cu tatii si cu fratii mai mari. In relatie, partenerul se va dovedi foarte pasional. Relatia va avea un rol important in aceasta luna, pentru varsatorii. Parteneriatele de munca vor fi si ele favorizate. Sanatatea va fi favorabila. Pot exista probleme trecatoare acolo unde exista oscilatii de tensiune si probleme ale circulatiei periferice, indeosebi in a doua parte a lunii.
O buna intelegere a Varsatorilor cu Racii si Gemenii, mai putin cu Leii si Berbecii.
Cateva din zilele general favorabile ale lunii sunt urmatoarele: 12, 14, 15, 18, 19, 21, 28 si 29, iar zilele de 22 si 23, de asemenea, mai ales pe plan financiar si profesional.

PESTI

Solutia reusitei personale continua sa fie schimbarea. Succesul schimbare si stabilitatea pestilor vine, de cel putin cinci luni, incoace, prin nou si continua sa vina pe aceasi linie. Continua sa existe sansa unor oportunitati neasteptate, imprevizibile, dar care odata speculate, pot aduce siguranta pe termen lung. Obiectivul cel mai important pentru Pesti va fi atingerea propriilor scopuri, iar a doua parte a lunii Decembrie si prima parte a lunii Ianuarie vor cumula perioada cea mai favorabila pentru asta. Orice intarziere sau amanare in raport cu o sansa nou aparuta le poate aduce pestilor pierderea sau instabilitatea locului de munca si a propriului sistem emotional.
Se recomanda Pestilor sa aiba mai multa incredere in propria fiinta interioara si sa se fereasca de abuzul de incredere.
Viata relationala nu va fi foarte reusita. In unele cazuri va exista o racire a relatiei sau pericolul, respectiv necesitatea despartirii.
Pot sa apara probleme cu sanatatea, indeosebi la sfarsitul lunii Decembrie. Si proprii parteneri pot avea probleme cu sanatatea sau pe plan financiar. Pentru unii Pesti se amana unele litigii legate de o mostenire si exista, in continuare probleme referitoare la un teren sau o casa.
Va exista buna intelegere cu varsatorii si racii, mai putin cu Leii si Sagetatorii.
Exemple de zile mai putin favorabile: 3, 9, 10, 13, 14, 16, 17, 23, seara, 24 si 30.

BERBEC

Pentru berbeci, desi viata relationala va fi fluctuanta si ensibila, aceasta va fi foarte importanta. Va oscila intre pasiune si "scantei". Berbecii ar fi bine sa dovedeasca mai multa stabilitate emotionala si sa tina cont de sensibilitatile partenerului, mai ales daca acesta este un partener stabil, asa cum berbecii isi doresc. Berbecii vor invata sa tina cont si de sfaturile celuilalt, sa evite graba si sa fie ceva mai diplomati. Acestea sunt solutiile pentru un plus de siguranta si stabilitate in cazul berbecilor.
Obiectivul prioritar al berbecilor il reprezinta cariera, profesia si vocatia, iar luna Decembrie favorizeaza aceste domenii ale vietii. Nu putini vor primi aprecieri din partea sefilor, prime, premii, daca nu va fi vorba chiar de o nesemnificativa majorare salariala. Promovarile nu ii vor ocoli.
Va fi o perioada de succes pentru managerii si, in general, administratorii berbeci, pentru economistii, finantistii, magistratii berbeci, pentru cei care au functii si pentru aceia care aspira la o noua functie. Eforturile in aceasta directie vor fi importante.
Vor putea colabora bine cu Taurii si Balantele, mai putin cu Gemenii, Capricornii si Scorpionii.
Zile sensibile vor fi, spre exemplu, 8, 13, 24, 28, iar zile mai favorabile sunt aproape toate celelalte.
In aceasta luna Berbecii vor fi foarte dinamici si dedicati activitatii profesionale.

TAUR

Pentru tauri, dar si pentru partenerii lor se prevede o luna favorabila pe plan financiar si, in general material. Vor fi rezolvate si niste rate, privind credite, indeosebi cu referire la teren sau casa. O datorie mai veche are sansa de a fi achitata. Poate sosi o suma de bani dintr-o sursa neasteptata. Se anunta stabilitate a locului de munca. Exista sprijin din partea unui sef. Prima parte a lunii favorizeaza negocierile.
Cei care sunt implicati in afaceri, pot primi vesti bune, linistitoare, neasteptate sau de mult asteptate.
Taurii se vor implica cu succes in rezolvarea unor probleme familiare si privind domiciliul. Vor exista noi achizitii, schimbari in interiorul domiciliuli, iar in unele cazuri, schimbari de domiciliu. Pot sosi vesti privind obtinerea unei locuinte, aprobarea unui credit sau ceva asemanator.
Predispozitiile patologice vizeaza sistemul osos, intestinele si caile respiratorii, dar si sistemul muscular, mai ales datorita activitatii profesionale.
Pe 3, 10 si 11 Decembrie banii vor reprezenta principala chestiune. Sunt zile favorabile, insa pe 3 nu se recomanda deplasarile si poate aparea o problema neprevazuta sau o mica cearta. Alte zile favorabile sunt 15, 10, 20, 21, 22, 26 si 27, acestea inclusiv pe plan financiar. Mai putin favorabile vor fi: 7, dimineata, 8, 16, 24, 25 ale lunii.

GEMENI

Indeoseni in prima parte a lunii vor exista calatorii in interes de servici.
Va fi luna reglementarii unor situatii mai vechi si a unei situatii relationale. Incepand din 27 Decembrie, Guvernatorul Mercur se va afla in retrogradare. In acea zi si in jurul ei se recomanda prudenta la condusul masinii si evitarea unor certuri, posibil cu persoane apropiate. Un scop legat e bani va fi atins. Cei care doresc, in perspectiva, schimbarea serviciului, o noua reorientare profesionala, respectiv obtinerea unei noi surse de castig, au in luna Decembrie o perioada favorabila. Gandurile privind vocatia, serviciul sau afacerile sunt realiste, iar daca Gemenii nu se vor plictisi prea repede, ca de obicei si vor avea o viziune de perspectiva, proiectele lor in aceste directii se anunta favorabile.
Sanatatea, in special sistemul de regenerare vor fi stabile. Unele probleme pot sa apara la sfarsitul lunii, putand fi afectate sistemul nervos si sistemul respirator. Tot la sfarsitul lunii pot sa apara unele neintelegeri cu partenerul.
In subperioada 14-16 Decembrie se pot simti dezorientati si indecisi. 7, 8, 12, 13, 17, 23, 24, dimineata si 29 se vor inscrie intre zilele favorabile.

RAC

Principala preocupare o vor constitui relatia cu partenerul, respectiv gandurile de intemeiere a unei familii. Racii se dovedesc foarte afectivi, implicati sentimental, acordand prioritate partenerului, chiar prioritate asupra lor sau in comparatie cu propria persoana, ceea ce nu este bine, deoarece poate aduce incalcarea propriului liber arbitru. Racii ar trebui sa invete sa le pese si de propria persoana, sa se iubeasca si pe ei insisi. In cazul Racilor casatoriti, se subliniaza stabilitate familiala si locativa. Partenerul de casnicie poate sa aiba cateva tensiuni financiare.
Serviciul va cunoaste zile favorabile, colaborare buna alaturi de colegi si buna intelegere cu sefii. Unii Raci vor realiza calatorii in interes de servici si vor gasi oportunitati de munca, in special la distanta. Parteneriatele de munca sunt favorabile. Se vor semna, in multe cazuri, noi acte de munca sau contracte pe o perioada determinata.
Vor veni bani, iar acestia vor fi bine chivernisiti. In unele cazuri va fi vorba de achizitii auto si tehnice, respectiv de schimbarea unei masini.
Vin vesti neasteptate de la o persoana din strainatate.
Iata cateva zile favorabile: 4, 5, 6 - inclusiv pe plan financiar, 9, 9, 11, 12, 16 si 17- financiar si profesional. Subperioada 17-21 sunt favorabile relational, iar zilele de 21 si 22, financiar, atat pentru Raci, cat mai ales pentru partenerii lor si pentru sanatate.
Patologic pot exista sensibilitati renale si metabolice, dar si ale coloanei lombare, partii de jos a spatelui si genunchilor.

LEU

Leii vor dovedi foarte multa energie. Se vor implica foarte mult in activitatea profesionala, mai ales pentru depasirea unor blocaje si intarzieri care au aparut recent si care pot sa mai apara pe parcursul lunii Decembrie.
Vor avea sansa in dragoste, vor iubi si vor fi iubiti. Multi se vor gandi chiar la procreere. 14, 15 16, 19, 20, 21 Decembrie vor fi zile avand in prim-plan dragostea si parteneriatele. Pentru cei care au copii, intelegerea cu acestia va fi buna.
Situatia financiara va fi buna, stabila, sigura. Leii vor face achizitii, poate chiar unele importante. Un proiect de afaceri sau profesional, mai ales daca este vorba de o initiativa proprie, are o perioada foarte favorabila pentru reusita, mai ales daca va fi lansat oficial in perioada 17-26 Decembrie.
Leii vor avea o perioada de optimism, divertisment, sanatate si vor straluci intre ceilalti.
10 Decembrie, seara, 11, 12, 22, 26 si 27 vor fi alte cateva zile favorabile.
Leii vor avea de rezolvat o chestiune juridica sau niste acte importante, posibil in legatura cu tranzactiile comerciale si financiare. Cei care lucreaza in strainatate se vor confrunta cu probleme privind actele de munca.

FECIOARA

Banii pot sa le creeze probleme pe termen lung. Ar fi bine ca Fecioarele sa nu se risipeasca in prea multe cheltuieli, chiar daca e Luna cadourilor. Un obiectiv financiar-profesional se lasa asteptat prea mult, iar aceasta intarziere le creeaza stres fecioarelor, o situatie neplacuta care le va aduce o stare de negativism si le va abate de la planuri mai importante la care se gandesc. Totul e sa nu clacheze, iar daca cineva apropiat le va acorda ajutorul, sa nu isi reverse problemele personale asupra acestuia la modul acuzator sau sub forma unor mofturi, ca pe un "tap ispasitor".
Pot sa apara probleme de sanatate proprii, aviz acolo unde exista patologii intestinale, nevrotice si reumatismale si de asemenea o persoana din familie, cineva mai in varsta, de gen masculin, poate avea probleme cu sanatatea. Fecioarele care au sensibilitati genitate pot avea unele sensibilitati patologice manifestate. La mijlocul si in a doua parte a lunii vor fi rezolvate unele chestiuni familiale si imobiliare. Dealtfel domeniul caminului si domiciliului va fi prioritar pentru fecioare in urmatoarele luni si vor exista realizari pe aceste planuri. O perioada favorabila relational va fi incepand din 13, pana la sfarsitul lunii, insa aceasta luna nu va aduce o hotarare definitiva privind intemeierea unei casnicii.
Relatia cu proprii copii va fi un pic tensionata, iar unele proiecte personale se cer a fi mai bine gandite. Cu toate aceste constatari, pentru Fecioare, principalele preocupari se vor referi in lunile urmatoare fie la copii si relatia cu ei, fie la proiecte si lansarea acestora, fie la relatia personala si evolutia acesteia.
3, 7, 8, 12, seara, 13, 17, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 30, 31 vor fi zile mai favorabile.

BALANTA

Pana in 10 Decembrie va fi pentru Balante perioada cea mai favorabila a lunii, dar strict pe plan relational, aceasta continua cel putin pana pe data de 22 Decembrie.
Balantele se vor afla in centrul atentiei, existand atat intalniri cu membri propriei familii si calatorii in acest scop, cat si intalniri cu prietenii. Cei din jur le vor aduce Balantelor optimismul de care au atata nevoie si pe care multe dintre ele l-au pierdut in ultimul timp. Sa nu uitam ca Saturn se afla de catva timp in semnul Balantei, unde va ramane pana in pragul anului 2012, aducand aici transformarile necesare, schimbarile in sens evolutiv. Balantele, pregatite sau nu, vor face fata unor schimbari pe plan personal. Se recomanda sa nu le fie frica de viitor, sa isi descopere scopul in viata si sa adopte echilibrul, in loc de a oscila de la o extrema la alta. Mai multa indemanare, mai multa punctualitate si mai multa tenacitate, aplicabilitate si tactica vor fi invatate, vrand-nevrand de balante in perioada urmatoare.
In luna Decembrie pot exista calatorii, chiar in strainatate, cu partenerul, o buna situatie pe plan familial si locativ, rezolvarea unor acte de casa, domiciliu provizoriu, in legatura cu munca sau concediul, vizite din partea unei persoane de la distanta, convorbiri cu persoane apropiate aflate in strainatate, inceputul unui nou servici si vesti bune pe plan profesional.
Se recomanda atentie acelora care au probleme cu vezica urinara, spatele si sistemul uro-genital, sensibil la frig. Poate exista o veste neplacuta in legatura cu un bunic.
Intre zilele mai favorabile se inscriu: 4, 5, 6, 7, 10, 11, 19, 20, 21, 26 si 27 Decembrie.

SCORPION

Scorpionii vor fi favorizatii lunii pe planul financiar, adica al banilor obtinuti in mod direct si pe planul exprimarii talentelor. Un talent sau un hobby poate evolua intr-o profesie, respectiv intr-o sursa sigura de venit. Va exista siguranta materiala, atat cat este posibil, siguranta financiara si o foarte buna evolutie profesionala. Avansarile, dar si schimbarile pe planul muncii vor fi favorizate. Scorpionii vor muncii mult, unii chiar si de sarbatori. Se subliniaza o comunicare buna pe toate planurile, atat in privinta colegilor de echipa, cat si in relatie. Exista sansa rezultatelor pe termen lung si a atingerii unui obiectiv important, care va aduce siguranta pentru tot anul 2010.
Relatia va functiona bine, va fi dinamica, iar simtul umorului si nonconformismul vor fi ingrediente principale in comunicarea cu partenerul. Partenerii pot avea probleme financiare, respectiv cu un credit sau cu actele financiare si multi parteneri ai Scorpionilor se confrunta in continuare cu unele blocaje profesionale si chiar cu lipsa locului de munca.
Rezolvarea unor probleme locative mai vechi, acolo unde ele exista, se lasa amanate.
Predispozitiile patologice pentru aceasta luna vizeaza caile respiratorii, membrele si umerii. Recomandam prudenta la condusul masinii si utilajelor, cat si acelora care lucreaza in domeniile mecanic, tehnic si in transporturi. Unele neplaceri personale, respectiv probleme de sanatate se pot manifesta in ultimele zile ale lunii.
Intre zilele favorabile se inscriu: 6, 7, 11, 12, 21, 22, 27.